Q & A

Winkel verkooppunt ?
Wil je de CannaVapo eerst zien en woon je dichterbij Maastricht dan Leiden? Bezoek dan onze vrienden van de Smart/Head-shop Focus-Planet aan de Kleine Gracht 14 in het centrum van Maastricht.

Gebruiksaanwijzing ?
Klik hier voor de PDF met gebruiksaanwijzing.

Garantie ?
Mits goed onderhouden gaat de CannaVapo heel veel jaren mee.  De garantie is 1 jaar met uitzondering van de glazen pot. Mocht na aankoop tijdens het verzenden naar jou de glazen pot breken stuur je ons een foto van je gebroken pot en krijg je zonder kosten een vervangende pot toegestuurd. De garantie voor het hete-lucht-pistool is 1 jaar behalve als je in de CannaVapo hebt geblazen en het water in de elektriciteit is gekomen. Dat is niet alleen levensgevaarlijk maar je garantie vervalt dan. Wij hebben 20 jaar positieve ervaring met dit onverslijtbare A-merk hete-lucht-pistool dus gebruik je set alsjeblieft op een verantwoorde manier. Dan kun je er heel lang plezier van  hebben.

Verzendkosten ?
Nederland:   €8,15 – aangetekend en verzekerd
België & Duitsland:   €24,50 – aangetekend en verzekerd

Retouren ?
Iedereen wil een nieuwe en ongebruikte CannaVapo en omdat hij Custom Made is doen we niet aan retourneren. Wil je de CannaVapo voor de aankoop eerst zien kom dan, op afspraak,  naar het Businesscenter in Leiden.

Dampzakken ?
Je krijgt 50 dampzakken bij de aankoop van je CannaVapo. In de praktijk wordt 1 zak enkele weken gebruikt dus kun je 1-3 jaar vooruit. Daarna kun je een nieuwe set bestellen bij ons of zelf voordelig op internet een hoeveelheid food-grade(!) zakken kopen.

Hotair-gun ?
De CannaVapo is inclusief hotair-gun(t.w.v. €128,-)

Glazen pot ?
Mocht je glazen pot sneuvelen dan kun bij ons een nieuwe met logo  kopen of op internet een weckpot zonder logo.

120 Volts ?
Yes, you can use the CannaVapo with 120 Volt. You buy the CannaVapo without the heat-gun. You buy the heat-gun for 120 Volt in a local shop. We will inform you about brand and model. Please use the contact-form.

Schoonmaken ?
Gebruik de bijgesloten schoonmaakborstel, warm water en een afwasmiddel. 10 – 15 minuten laten weken en schoon borstelen.

Beurzen ?
Barcelona – Spain – March 15/16/17 – 2019

Düsseldorf – Germany – August 23/24/25 – 2019

Heb je nog een vraag stuur dan een bericht.